AAL Central Info & Partnering Day

In 2018 opent het AAL-programma een nieuwe oproep; "Smart Solutions for Ageing Well". Heb je interesse? Op dit gratis event in hartje Brussel vind je inspiratie, partners en een antwoord op al jouw vragen.

AAL Programma

Dit event is afgelopen

Save the date: 31-01-2018

Het AAL Programma heeft tot doel ICT-gebaseerde en geïntegreerde oplossingen te steunen die ouderen helpen actief en onafhankelijk te leven. Voor 2018 wordt een nieuwe oproep gelanceerd, met name "Smart Solutions for Ageing Well". Heb je interesse om deel te nemen aan deze oproep? Dan loont het de AAL Info- & partnerdag bij te wonen op 31 januari. Op dit gratis event in hartje Brussel kan je inspiratie opdoen, netwerken en een antwoord vinden op al jouw vragen.

Het inschrijvingsformulier staat momenteel nog niet open.

Wat is het AAL-programma?

AAL (Active Ambient Living) is een Europees onderzoeksprogramma dat projecten steunt die innovatieve ICT-gebaseerde oplossingen biedt voor oudere personen. Meer info is te vinden op de AAL website. Contactpersonen van de respectievelijke NCP's kan je hier vinden. Wij helpen je graag verder met meer informatie en in uw zoektocht naar Europese partners via aal@vlaio.be.

Organisator
AAL Programma

Locatie

Adres

AAL Programma Rue du Luxembourg 3 1000 Brussel