Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

VIS-trajecten

Oproep

Momenteel is er geen openstaande oproep.

Info

Eind 2015 wordt een oproep “VIS-trajecten voor innovatievolgers” opengesteld. De introductie van het clusterprogramma leidt tot de afbouw van de ondersteuning voor Lichte Structuren en VIS-trajecten. Meer informatie over het clusterprogramma vindt u hier.

De belangrijkste doelstelling van het VIS-trajecten programma is om vanuit een concrete probleemstelling of vraaggedreven opportuniteit van een collectief van bedrijven, innovatieve oplossingen aan te bieden die op korte termijn toepasbaar zijn en die resulteren in zichtbare veranderingen met een duidelijke (economische) meerwaarde voor de ruime doelgroep.

Kenmerkend voor de VIS-trajecten is dat men het volledige traject van kennisverwerving tot kennisgebruik kan integreren in één project. In functie van de noden kunnen de activiteiten modulair samengesteld worden waarbij de aanvrager in samenspraak met de doelgroep de omvang en de volgorde van de afzonderlijke activiteiten bepaalt. Het verwerven van kennis speelt een belangrijke rol, maar dient steeds in functie te staan van het ingang doen vinden van de projectresultaten bij de doelgroepbedrijven.

Meer weten?

Kom alles over de VIS-trajecten hier te weten!

UP