Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Overheidsopdrachten

Overheidsopdrachten toegankelijker en eenvoudiger maken is de doelstelling van de verschillende overheidsniveaus bij de digitalisering van overheidsopdrachten.

De Vlaamse overheid trekt sinds 1 september 2010 voluit de kaart van de elektronische aanbesteding. Om dit alles te realiseren trad het toe tot het federale e-Procurementplatform voor het digitaal aankondigen en publiceren van overheidsopdrachten (e-Notification) en voor het elektronisch indienen en ontvangen van offertes en kandidaatstellingen (e-Tendering). Dat geeft aan het bedrijfsleven de garantie dat er op een unieke wijze op overheidsopdrachten kan worden ingeschreven, ongeacht het bestuursniveau.

Sinds 1 januari 2015 is het bovendien mogelijk om elektronische facturen te verzenden naar Vlaamse overheidsdiensten.

  • e-Notification

    e-Notification biedt voor bedrijven een gratis zoekmotor om de aanbestedingen te selecteren waarvan u verwittigt wenst te worden.
  • e-Tendering

    e-Tendering laat toe op een correcte wijze uw offerte of kandidaatstelling aan te bieden en uw offerte van een handtekening te voorzien.
  • e-Invoicing (e-Facturatie)

    Het Mercuriusproject biedt u het platform om aan de Vlaamse overheid,en –op termijn– tal van andere overheden, een elektronische factuur aan te bieden
UP