Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Gewijzigde maatregelen

U kunt een aanvraag voor een KMO-cofinanciering indienen via één van de partners waarmee een samenwerkingsovereenkomst werd afgesloten: dit zijn een aantal kredietinstellingen; investeringsfondsen en BAN Vlaanderen. Sinds kort heeft PMV/z ook een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met het crowdfundingplatform Bolero (www.bolero-crowdfunding.be). Heeft u vragen over deze maatregel van PMV/z of andere steunmaatregelen naar aanleiding van de financiering van uw onderneming of een nieuw project . Maak dan een afspraak op de Zitdag financiering & subsidies in Gent op 12 september 2017.
Laatst gewijzigd op: maandag 28 augustus 2017 - 10.47u.
PMV/Z is sinds 13 mei 2016 het overkoepelende merk voor de Startlening+, Kmo-cofinanciering, Winwinlening en de Waarborgeregeling dat behoort tot de PMV-groep. Door deze 4 producten te groeperen legt PMV/Z de nadruk op de financieringsoplossing die de combinatie van de verschillende producten mogelijk maakt.
Laatst gewijzigd op: vrijdag 27 mei 2016 - 13.59u.
De maatregel werd aangevuld met een opsomming van de aanbrengers (kredietinstellingen, investeringsfonds, Ban Vlaanderen) waarmee Participatiefonds Vlaanderen een samenwerkingsovereenkomst heeft afgesloten.
Laatst gewijzigd op: maandag 14 september 2015 - 16.43u.
Deze maatregel treedt eind juni 2015 in werking. De belangrijkste wijzigingen t.o.v. de starteo-, optimeo- en ba+lening zijn: de verruiming van de doelgroep naar kmo’s, de verhoging van het steunplafond naar € 350.000  en de beperking van de tussenkomst van de cofinancier (bank, investeringsfonds, business angel) die voortaan minstens 20% van de globale investeringsbehoefte moet dragen.
Laatst gewijzigd op: dinsdag 23 juni 2015 - 14.47u.
UP