Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Gewijzigde maatregelen

Vanaf 15 november 2017 zal het gebruikerssysteembeheer wijzigen. Voor gebruikers die in de afgelopen 2 jaren een subsidie hebben aangevraagd, worden de gemachtigden automatisch overgezet naar het nieuwe systeem. Anderen moeten een machtiging bekomen via een wettelijk vertegenwoordiger van de onderneming (zaakvoerder, bestuurder, ...).
Laatst gewijzigd op: maandag 30 oktober 2017 - 10.26u.
De kmo-portefeuille heeft een grondige face-lift ondergaan. Hierbij de drie belangrijkste verbeteringen operationeel sinds 1 april 2016: 1. Eén enkel subsidiebedrag en -percentage dat een kmo in functie van eigen noden kan inzetten voor opleiding en/of advies; 2. Een maximaal steunbedrag afhankelijk van de grootte van het bedrijf; 3. Een eenvoudige subsidieaanvraag en -toekenning via een vernieuwde website.  
Laatst gewijzigd op: dinsdag 5 april 2016 - 16.37u.
Ingevolge de fusie op 1 januari 2016 van IWT en Agentschap Ondernemen tot het Agentschap Innoveren & Ondernemen werden de contactgegevens en de tekst van de kmo-portefeuille maatregelen aangepast: Advies, Advies Internationaal Ondernemen, Coaching, Opleiding, Strategisch Advies, Technologieverkenning.
Laatst gewijzigd op: vrijdag 12 februari 2016 - 14.09u.
UP