Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Scale-updag op dinsdag 21 november

Als scale-up leer je en investeer je in een volgende groeifase. Samen met onze partners Sirris/Agoria, Voka, Netwerk Ondernemen, EY en Unizo ondersteunen we jou hierin.

Op 21 november zijn we in de FAQ-bar in hal A van de Corda Campus in Hasselt om te luisteren, te adviseren en te ondersteunen. Je kan je hier informeren over de dienstverleningen van onze partners, steunmaatregelen, financieringsmogelijkheden, innovatiesteun, ... Ofwel kan je een infosessie met 7 personen bijwonen, ofwel kan je rechtstreeks een persoonlijk gesprek boeken met een expert via ons online boekingssysteem.

Schrijf je in voor infosessie of gesprek:

Je kan je hier inschrijven voor een infosessie met max. 7 personen en/of een persoonlijk gesprek met één of meerdere van onze partners om alle mogelijkheden te ontdekken:

 • Infosessies voor max. 7 personen

  Schrijf je in door een mailtje te sturen naar ambitieusondernemen@vlaio.be. Kies uit dit aanbod:

  9:00 - 10:00 u “Mijn digitale startup wil opschalen. ​Wat nu?“ (Scaleup.Vlaanderen)
  10:00 - 11:00 u “Intellectuele eigendom, wat moet je hiervan weten?” (EY - Sheron Shamuilia)
  11:00 - 12:00 u “Wil je graag deelnemen aan een bootcamp om internationaal door te breken met jouw startup? Verneem wat je als bedrijf moet voorleggen om deel te nemen aan dit Boost me programma.”   (Netwerk Ondernemen)
  12:00 - 13:00 u “Vijf redenen waarom ambitieuze ondernemers falen bij het schalen” (Agentschap Innoveren & Ondernemen)
  13:00 - 14:00 u

  “Ambitie om je bedrijf van 100.000 naar 1 miljoen euro, van 1 naar 5 miljoen euro te groeien ? Bryo scale up of het Accelero programma ondersteunt je hierin met zowel individuele als collectieve sessies” (Voka)

  14:00 - 15:00 u “Op zoek naar individuele begeleiding om je groei focus te definiëren, je financieringsbehoeften te onderzoeken, deel te nemen aan een netwerk waar ervaringen van groeibedrijven worden uitgewisseld ?” (Unizo biedt hiervoor drie programma’s aan)

Individueel gesprek 

Wil je graag vrijblijvend een individueel gesprek met één of meerdere hierna vermelde partners? Dan kan je in deze agenda van dinsdag 21 november rechtstreeks één of meerdere afspraken boeken:

 • Unizo individueel gesprek met Ignace Van Oorteghem
 • EY individueel gesprek met Olaf Janssens (financieel)
 • EY individueel gesprek met Lize Vanhoudt (financieel)
 • Netwerk Ondernemen individueel gesprek met Sabine Eevers
 • Voka individueel gesprek met Joeri Stoop (Bryo scale-up)
 • Voka individueel gesprek met Pieter Smeets (Accelero)
 • Sirris individueel gesprek met Isabel Michiels
 • Sirris individueel gesprek met Tom Klaasen
 • Innovatieprojecten en innovatiesteun van het Innovatiecentrum met Jef Martens
 • Innovatieprojecten en innovatiesteun van het Innovatiecentrum met Erik Keustermans
 • Steunmaatregelen en financieringsmogelijkheden van Agentschap Innoveren & Ondernemen: Mieke Mallants / Patrick Jordens

Wie zijn onze partners aanwezig op de Scale-updag?

Agentschap Innoveren & Ondernemen

Wil jij met jouw scale-up de wereld veroveren? Gebruik de juiste steunmaatregelen, financieringsmogelijkheden en begeleidingsprogramma's. De adviseurs van het Agentschap Innoveren & Ondernemen kunnen je hierover informeren. Neem zeker ook een kijkje in onze brochure voor ambitieuze groeibedrijven. Je vindt hier een overzicht van de meest relevante initiatieven om groei te ondersteunen.

Groei door Innovatie (Innovatiecentrum)

Voor ambitieuze bedrijven die wensen te groeien door innovatie. Verwacht je aan sterk inhoudelijke innovatie- en subsidiedossierbegeleiding. De ondernemer de juiste kennis helpen vinden in het ruime aanbod van Vlaamse kennis- en onderzoekscentra

Vlaamse digitale startups (Sirris) (Agoria)

Scaleup.Vlaanderen is een initiatief voor innovatieve digitale bedrijven met een bewezen bedrijfsmodel die aan de vooravond staan van een groeiversnelling. Verwacht je aan advies en begeleiding rond de verschillende aspecten van het opschalen van digitale bedrijfsmodellen, maar ook aan ervaringsuitwisselingen met andere scale-ups en bedrijven die deze groeispurt al hebben doorgemaakt.

Boost - me (Netwerk Ondernemen)

Boost-me.be organiseert collectieve en individuele sessies om een uniek groeitraject te doen slagen, en zo ook de creatie van tewerkstelling te verhogen. Via een Pitching Night krijgen 20 groeibedrijven de kans om een 5-koppige top jury te overtuigen met hun pitch. De 10 beste pitchen nemen deel aan een lokaal en internationaal GrowthCamp.

Accelerator programma voor scale-ups (EY)

Ambitieuze scale-ups die klaar zijn om de wereld te veroveren kunnen via EYnovation rekenen op professionele en individuele begeleiding, advies van topexperten en introducties bij potentiële klanten en partners uit het internationaal EY-netwerk. 

BRYO ScaleUp (Voka)

Bryo ScaleUp richt zich tot die ondernemers die ver gevorderd zijn met de opstart en met een jaaromzet tussen €100.000 en €1.000.000 realiseren. Zij komen maandelijks samen met gedreven collega-ondernemers, ontmoeten rolmodellen en krijgen individuele begeleiding via contactmomenten met een coach.

Groeiaccelerator (Voka)

Groeiaccelerator is een intensief en geïntegreerd traject, waarbij ondernemingen langs de ene kant individueel begeleid en gecoached worden en langs de andere kant via een peer-to-peer netwerk van elkaars ervaringen kunnen leren. De doelgroep van deze sessies zijn ondernemers met de ambitie om duurzaam (persistent), over meerdere jaren heen te groeien met meer dan 20% per jaar.

Road2Growth (Unizo)

Road2Growth is een samenwerking tussen Unizo en Antwerp Management School voor ondernemers die cruciale stappen gaan nemen in de ontwikkeling van hun bedrijf. Via dit begeleidingstraject krijgen de ondernemers een coach toegewezen, worden hun sterktes en zwaktes in kaart gebracht en krijgen ze wetenschappelijk onderbouwd advies.

Go4Finance (Unizo)

Go4Finance is een individueel begeleidingstraject waarin de ondernemer de financieringsbehoefte van een idee of bedrijf samen met een Unizo-expert onderzoekt. Ook tilt de ondernemer in twee prikkelende workshops zijn of haar financiële geletterdheid naar een hoger niveau.

GO4Growth (Unizo)

Ondernemers met veel groeipotentieel voelen zich binnen het GO4Growth-netwerk versterkt door ervaringsuitwisseling met collega-ondernemers die zich in een gelijkaardige situatie bevinden. Tijdens dit groepstraject worden op samenkomsten inzichten aangereikt door gastsprekers die al in een volgende fase van bedrijfsvoering zitten. 

#SterkOndernemen, samen met onze partners

Voor een volledig overzicht van de initiatieven van onze partners, bezoek je www.sterkondernemen.be.

 

 

 


UP