Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

FAQ-bar Corda Campus

Dit najaar strijkt het Agentschap Innoveren & Ondernemen tussen 22/09/2017 tot 30/11/2017 neer op de Corda Campus te Hasselt. 

Sterk ondernemerschap is geen slappe koffie

Uw bedrijf duurzaam doen groeien, sterk innoveren en doordacht samenwerken. Als gedreven ondernemer bent u er dagelijks mee bezig. En heeft u wellicht de nodige vragen over zaken als subsidies, financieringen, vergunningen, reglementeringen, ... Van 22/09/2017 tot 30/11/2017 kan u met al uw ondernemersvragen bij ons terecht op de Corda Campus in Hasselt!

Maak een afspraak en kom langs in onze FAQ-bar

Hier kan u in een aangename, ongedwongen omgeving onze producten en diensten ontdekken. We brengen ze letterlijk tot bij u, onze klant, de ondernemer. Onze experts analyseren uw situatie en bezorgen u een snel en duidelijk antwoord met advies op maat. Zo kan u met kennis van zaken verder bouwen aan een veelbelovende toekomst voor uw onderneming. Zeker de moeite dus om een afspraak te maken voor een babbel bij een dampende kop koffie.

Boek hier een afspraak of bel 0800 20 555.

Waar kan u ons vinden?

Onze FAQ-bar is ingericht op één van de kantooreilanden in Hal A van de Corda Campus te Hasselt. Op dit grondplan van de campus vind je de exacte locatie van deze hal (zie groene bol met letter A):

Het adres van onze FAQ-bar:

Agentschap Innoveren & Ondernemen
Corda Campus Hal A
Kempische Steenweg 303 bus 60
3500 Hasselt

Hoe kan u de FAQ-bar bereiken? 

Met de auto
De Corda Campus grenst aan de gewestweg tussen Hasselt en Eindhoven op een boogscheut van de autosnelwegen E313 en E314. Brussel, Antwerpen en Leuven liggen op minder dan 100 km. In de loods achter Hal A werd recent een nieuw parkeergebouw gerealiseerd. Daar zijn 537 parkeerplaatsen beschikbaar. Bezoekers moeten net voor dit gebouw links het ondergronds gedeelte van deze parking inrijden.

Met de trein
Het NMBS-station Kiewit ligt aan de Corda Campus. De IC-trein Genk/Hasselt – Knokke/Blankenberge doet het station elk uur aan in beide richtingen. Piekuurtreinen in de spitsuren vullen het aanbod aan richting Genk en Brussel. Dienstregelingen zijn te vinden op de website van de NMBS.

Met de bus
De Corda Campus is een belangrijk knooppunt in het netwerk van De Lijn. De bushalte ligt op de Kempische Steenweg ter hoogte van de Corda Campus. Vanuit deze halte kan u alle richtingen uit: Beringen (lijn 2), Genk (lijn 9 en 35), Bree (lijn 13), Maaseik (lijn 16), Achel (lijn 18a en 182), Kleine Brogel (lijn 22), Lommel (lijn 29 en 180), Neerpelt (lijn 48), … Dienstregelingen zijn te vinden op de website van De Lijn.  


UP