Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Zitdag financiering & subsidies (Gent)

Samenvatting

Ben je op zoek naar financiering voor een nieuw project of bijkomende investeringen? Op 28 november 2017 organiseren PMV en Agentschap Innoveren & Ondernemen een zitdag financiering en subsidies in Gent. 

Beschrijving

Op 28 november 2017 organiseren PMV en Agentschap Innoveren & Ondernemen een zitdag financiering en subsidies in Gent.

Bent u op zoek naar financiering voor de start van uw onderneming of een nieuw project of plant u bijkomende investeringen om uw verdere groei te financieren? Wilt u weten voor welke subsidies uw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze zitdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid u kan bieden.

Maak een afspraak met...

Tijdens de zitdag financiering en subsidies kan u een afspraak maken met Alex De Ridder van PMV en/of met Bie Boudolf en Birgit De Ridder van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Alex De Ridder is reeds meer jaren actief binnen PMV en kan aan de hand van uw concreet dossier en financieringsbehoefte de voor u geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen.

Bie Boudolf en Birgit De Ridder werken als accountmanagers subsidies en financiering bij Agentschap Innoveren & Ondernemen en bekijken voor welke steun- en/of financieringsmaatregelen u in aanmerking kan komen. Zij oriënteren u ook graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 30 minuten in beslag. Deelname is gratis, maar reservatie is verplicht.

Bent u geïnteresseerd in een gesprek? Geef dan op onderstaand inschrijvingsformulier aan met wie u een afspraak wenst en om hoe laat.

Wij vragen u om minstens een week op voorhand een summier (A4) businessplan door te sturen dat uw financieringsbehoefte in kaart brengt.

Zitdag in Hasselt, West-Vlaanderen en Antwerpen

Deze zitdag wordt ook in Hasselt en West-Vlaanderen georganiseerd, respectievelijk op 13, 21 en 30 november. Hier vindt u meer informatie en kan u zich inschrijven voor de zitdag in HasseltWest-Vlaanderen en Antwerpen.

Organisator: 
Agentschap Innoveren & Ondernemen i.s.m. PMV
Sessies:
Datum Locatie Beschrijving
28 nov 2017 - 9.00u. tot 17.00u. Agentschap Innoveren & Ondernemen - VAC Virginie Loveling - Koningin Maria Hendrikaplein 70, bus 30, 9000 Gent Inschrijven

UP