Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Uitzendbureau Staffing: succesvolle bedrijfsoverdracht

12 okt 2017
Categorie: 
Overdracht

"Een managementbuy-out was voor ons nieuw en dan heb je iemand nodig die dat proces bijzonder goed kan begeleiden en ook om zelf de focus te kunnen houden op een bedrijf dat up and running is en up and running moet blijven." Wim Van Cauter - zaakvoerder Staffing

In 2016 namen Wim Van Cauter en Ilona Stieners het uitzendbureau Staffing over. Zij deden beroep op professioneel advies om van het overnameproces een succes te maken.

"Met de week van de bedrijfsoverdracht willen we drie doelstellingen bereiken. Ten eerste willen we bekomen dat ondernemers de piste van bedrijfsoverdracht in overweging nemen. Ten tweede dat ze zich informeren over alle mogelijkheden. En ten derde willen we verschillende adviseurs die op dat vlak actief zijn, zichtbaar maken." Patrick Jordens - Agentschap Innoveren & Ondernemen 

Is jouw onderneming klaar voor de overdracht?

Agentschap Innoveren & Ondernemen doet heel wat inspanningen om informatie, begeleiding en expertenadvies toegankelijk te maken voor kmo’s. Maar deze maken er te weinig gebruik van. Het gratis informatiepakket ‘bedrijfsoverdracht’ kunt u opvragen bij Agentschap Innoveren & Ondernemen via http://www.vlaio.be/artikel/gratis-infopakket.

Via de kmo-portefeuille krijgt u daarenboven subsidies om een expert of coach in te schakelen.

Tijdens de ‘Week van de bedrijfsoverdracht’, in 2017 van 23 tot 27 oktober, zijn er heel wat inspiratiesessies en workshops. Surf naar www.weekvandebedrijfsoverdracht.be voor alle details.


UP