Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Vind de perfecte match voor je startup

24 jan 2017 - 15.15u.
Al meer dan 12 jaar begeleidt Bizidee starters met een ondernemersdroom. Sylvia Feytons, project manager Bizidee: “Altijd keerde hetzelfde probleem terug: de moeilijke, soms hopeloze zoektocht naar het vinden van de juiste mensen om voluit voor de droom te gaan”.
Met de lancering van de online matchmaker kan iedere ondernemer of pre-starter op zoek gaan die ene ontbrekende schakel. Sylvia Feytons: “Dat kan iedereen zijn. Een partner met aanvullende competenties, zoals bijvoorbeeld boekhouden. Maar evengoed een manager, freelancer, stagiair, expert of adviseur.”

Gratis tool

Ben je ook op zoek naar een perfecte match voor jouw onderneming? De matchmaker van Bizidee is gratis en toegankelijk voor iedereen. Surf naar bizidee.be/matchmaker en vul de korte vragenlijst in. Aan de hand van jouw antwoorden krijg jij de beste resultaten voorgesteld.
“Natuurlijk dient deze Matchmaker tool van Bizidee als een eerste, informele kennismaking. Het is zaak om na die eerste ‘match’ elkaar zo snel mogelijk ook offline te zien en de mogelijkheden af te tasten”, besluit Sylvia Feytons.

Over Bizidee

Bizidee is een initiatief ter bevordering van de ondernemingszin bij pre-starters, gesteund door de Vlaamse Overheid en wordt georganiseerd in opdracht van het Agentschap Innoveren & Ondernemen in het kader van meer en sterker ondernemerschap.
Naast de matchmaker organiseert Bizidee ook de Pop Poll, Nacht van de Inspiratie en Ondernemingsplanwedstrijd.

UP