Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Verlichtingscluster digitaliseert sector

20 sep 2017 - 17.40u.

Digitaliseren van verlichting

Het digitaliseren van verlichting is een grote uitdaging voor de verlichtingssector en kan niet zonder hulp van specialisten op het vlak van ICT, elektronica, automatisering, … Via digitalisering en het connecteren van verlichting kan een grote toegevoegde waarde en omzetstijging gerealiseerd worden. 

Innovatief Bedrijfsnetwerk: Groen Licht Vlaanderen (GLV)

Deze cluster stimuleert samenwerkingsverbanden tussen bedrijven onderling en met kennisinstellingen in de Vlaamse verlichtingssector om deze uitdagingen samen het hoofd te bieden. Groen Licht Vlaanderen is met 60 aangesloten organisaties dan ook hét centrale aanspreekpunt voor de verlichtingssector ten aanzien van andere organisaties, de Vlaamse overheid en de Europese overheidsinstellingen. Een voorstelling van de verlichtingsluster vindt u hier.

Meer weten? www.groenlichtvlaanderen.be

In de pers

Dit Innovatieve Bedrijfsnetwerk haalde recent tweemaal de pers:

Wat is een Innovatief Bedrijfsnetwerk?

Vlaanderen mag best wat innovatiever zijn als het aankomt op ondernemen. We hebben nood aan meer innovatiebewuste ondernemingen met sterke groei ambities en een internationale blik. We zetten in op een sterke samenwerking tussen deze ondernemingen, kennisinstellingen en overheden met als doel activiteiten op te zetten die leiden tot een economische meerwaarde voor zowel de individuele als een grote groep van ondernemingen.

Agentschap Innoveren & Ondernemen bundelt samen met de Innovatieve Bedrijfsnetwerken de krachten en middelen. Innovatief Bedrijfsnetwerk Cluster Groen Licht Vlaanderen is één van deze innovatieve bedrijfsnetwerken. Ontdek de andere op www.vlaio.be/clusters. #sterkinnoveren


UP