Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Oproep 2017 gelanceerd binnen het ICT-AGRI-ERA.NET!

24 jan 2017 - 13.15u.
Logo

Een nieuwe oproep is gelanceerd binnen het ICT-AGRI-ERA.NET rond het thema “Farm Management Systems”.

Thema’s die aan bod komen zijn:

  • Agricultural research on use of sensor data for decision support
  • Development of applications for Precision Farming
  • Cases of integration of third-party applications with Farm Management Systems

De sluitingsdatum voor het indienen van de projectaanvragen is 26 april 2017!

De partners van de internationale projectvoorstellen ontvangen voor hun bijdrage in het project steun uit hun eigen regio/land. Voor elk land of regio gelden specifieke ontvankelijkheidcriteria en steunmodaliteiten.

Vlaanderen participeert met:

  • O&O-bedrijfsprojecten (inclusief het kmo-programma en het sprint-programma). De projecten dienen te voldoen aan de ontvankelijkheidscriteria van deze programma‘s.

De oproep hanteert een éénstapsprocedure. Tegelijkertijd met het indienen van de internationale projectaanvraag dient aan het Agentschap Innoveren en Ondernemen bijkomende informatie bezorgd te worden door de Vlaamse partner van het projectvoorstel (onder de vorm van de annex aan ERANET projectvoorstellen voor O&O-bedrijfsprojecten, de annex aan ERANET projectvoorstellen voor kmo-innovatieprojecten of de annex aan ERANET projectvoorstellen voor sprint-projecten).

Gelieve tijdig contact op te nemen met het Agentschap Innoveren en Ondernemen (Anne De Brabandere – anne.debrabandere@vlaio.be of Elsie De Clercq – elsie.declercq@vlaio.be).

Meer informatie o.a. over de oproepdocumenten vindt u via www.ict-agri.eu.


UP