Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Op zoek naar financiering of subsidies? Bezoek ons tijdens de beurs ondernemen

9 okt 2013 - 11.10u.
Beeld beurs ondernemen 2013

De beurs Ondernemen in Vlaanderen is de belangrijkste bijeenkomst in Vlaanderen voor iedereen met ondernemerszin die op zoek is naar nieuwe businessopportuniteiten en/of succesvol wil starten met een eigen zaak.

Ook dit jaar is Agentschap Ondernemen een partner van de beurs Ondernemen in Vlaanderen te Gent die georganiseerd wordt door Roularta. Registreer u gratis voor de beurs en kom zeker naar onze stand. Onze medewerkers zullen er klaar staan om op uw vragen te antwoorden. U vindt ook meer informatie over de door Agentschap Ondernemen gesteunde projecten: startersinitiatieven, projecten voor groeibedrijven en voor ondernemers die hun bedrijf willen overdragen of een bedrijf willen overnemen.

 

Zitdag financiering: gratis financieringsadvies voor uw innovatief project.

Bent u als oprichter, zaakvoerder of bedrijfsleider op zoek naar financiële middelen om op te starten, te investeren of om te groeien?
Krijgt u met bankfinanciering alleen uw financieringsbehoefte niet rond? Dan kan een gesprek met één of meerdere experten verhelderend zijn!

Daartoe organiseert Agentschap Ondernemen in samenwerking met BAN Vlaanderen op de stand van het Agentschap Ondernemen de mogelijkheid om gedurende een 20tal minuten een persoonlijk gesprek aan te gaan met een expert.

Meer informatie en inschrijven.

Kom ook naar onze informatiesessies!

Agentschap Ondernemen organiseert op de beurs volgende sessies:

 • van 10.00 u. tot 11.00 u.: Waarom als kmo kiezen voor groei en internationalisering?
  Op basis van getuigenissen en academische achtergronden worden de voordelen voor de onderneming van het kiezen voor groei en internationalisering uiteengezet.
   
 • van 10.50 u. tot 11.30 u.: Wat heeft de kmo-portefeuille in petto voor kmo-adviseurs?
  Als kmo-adviseur kan u gebruik maken van de kmo-portefeuille om uw klanten gesubsidieerd advies en strategisch advies te verschaffen. Tijdens deze infosessie wordt ingegaan op hoe de kmo-portefeuille werkt, specifiek in de relatie met de adviseur. Hoe kan u zich laten erkennen, hoe verloopt de facturatieregeling, welke dienstverlening kan gesubsidieerd worden, etc.
   
 • Van 11.00 u. tot 12.00 u.: Wat kan een groeibedrijf verwachten van het nieuwe groeibeleid van de Vlaamse overheid? (Agentschap Ondernemen)
  Wil u als ondernemer internationaal doorbreken? Agentschap Ondernemen kan 400 groeibedrijven helpen bij het uitwerken van een groeistrategie. Tijdens deze infosessie verneemt u meer over het beleid en de bijhorende subsidies.
   
 • Van 11.40 u. tot 12.20 u.: Overheidsfinanciering bij de start van uw zaak (Agentschap Ondernemen, PMV en Participatiefonds)
  Bent u op zoek naar financiering voor de start van uw onderneming of een nieuw project?
  Dan is het belangrijk dat u zicht krijgt op de verschillende overheidsinstrumenten die de financiering van uw project vergemakkelijken.
   
 • Van 12.30 u. tot 14.00 u.: Subsidies voor coaching en advies bij opvolging en overname + meet & greet met erkende dienstverleners (Agentschap Ondernemen)
  Wil u uw bedrijf overlaten of wil u een bedrijf overnemen? Agentschap Ondernemen geeft subsidies voor het inschakelen van een adviseur of coach bij bedrijfsoverdracht. Tijdens deze infosessie krijgt u een korte voorstelling van deze steunmaatregel. Aansluitend heeft u de mogelijkheid om een individueel verkennend gesprek te hebben met een erkende adviseur of coach.
   
 • Van 14.10 u. tot 14.50 u.: Op zoek naar risicokapitaalfinanciering (Agentschap Ondernemen en BAN Vlaanderen)
  Bent u als oprichter, zaakvoerder of bedrijfsleider op zoek naar financiële middelen om op te starten, te investeren of om te groeien? Krijgt u met bankfinanciering alleen uw  financieringsbehoefte niet rond? Dan kan BAN Vlaanderen mogelijks een antwoord bieden. En wat indien u een overzicht wil krijgen van zowel de private als de publieke risicokapitaalmarkt in Vlaanderen? Dan is FINMIX misschien iets voor u. 
   

Meer informatie over de beurs, het volledige programma (er zijn meer dan 30 informatiesessies!) en gratis inschrijven op: http://www.ondernemeninvlaanderen.be/

 


UP