Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Ondernemen in Vlaanderen, 27 oktober, ICC Gent

20 sep 2016 - 10.46u.
Campagnebeeld Beurs ondernemen

Vlaanderen heeft nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers. Daarom zet Agentschap Innoveren & Ondernemen samen met tal van partners projecten op stapel die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen.
Ondernemen in Vlaanderen is één van die projecten.

Ondernemen in Vlaanderen is hét evenement voor pre-starters, starters en jonge ondernemers, kortom iedereen met ondernemingszin en de wil CEO te worden van zijn eigen leven. Het event brengt u een combinatie van opleidingen, inspiratiesessies, getuigenissen, rondetafelgesprekken en persoonlijke adviessessies door specialisten. Verder kunt u meer informatie vragen aan de aanwezige dienstverleners. Dit evenement biedt u op één dag en op één plaats de nodige informatie op maat van uw profiel als ondernemer. Vind hier alle praktische info over dit evenement!

Het grootste netwerkevent voor ondernemers in Vlaanderen

Met zo’n 1.500 bezoekers is Ondernemen in Vlaanderen de belangrijkste businessafspraak voor elke ondernemer! Wilt u starten als zelfstandige of groeien met uw bedrijf, dan ontmoet u hier zeker de juiste experten en dienstverleners die u verder kunnen helpen. Ook experten van Agentschap Innoveren & Ondernemen zijn aanwezig. Bij hen kunt u terecht met vragen over steunmaatregelen, overheidsfinanciering, internationaal ondernemen, intellectuele eigendom...

Meer dan 80 workshops en inspiratiesessies

Ondernemen in Vlaanderen legt vanaf dit jaar de nadruk op kennis. Samen met partners, sprekers en experten biedt het een breed aanbod aan sessies aan. Volgende thema’s komen aan bod: Sales, Finance & Legal, Digital & Marketing, Business & People. Deze actuele onderwerpen helpen u om uw zaak te starten of verder uit te breiden. Agentschap Innoveren & Ondernemen geeft tijdens dit event ook vijf sessies. U vindt ze terug op de website ondernemeninvlaanderen.be.


UP