Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Maak kans op prijs voor kwaliteitstraject

26 sep 2017 - 11.04u.
Excellence awards

U heeft recent samen met uw collega's een mooi verbetertraject ontvouwd binnen uw organisatie? Dan kan de Kwinta Business Excellence Award de kroon op uw werk worden. Deelnemen kan tot 8 oktober 2017. 

Kwinta Business Excellence Award

De award is een organisatie van het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg (VCK) en beloont de meest overtuigende link tussen een aantoonbare strategie en aantoonbare resultaten. De onafhankelijke jury gaat voor de persoon (of personen), die voor het verbeterproject en de daaruit vloeiende business excellence cruciaal is.

Mooie erkenning

Met de award wil het VCK business excellentie erkennen en cultiveren. Daarom is het hoofddoel van de award de erkenning van excellente praktijken en deze als inspiratiebron te laten dienen voor andere bedrijven en organisaties.

Op de wall of fame prijken onder meer Anneleen Warmoes (Durabrik), Brenda Droesbeke (AZ Sint-Blasius), Carine Huysveld (Attentia), Katrien Cardoen (Ontex) en Tom Coolen (AZ Groeninge)

Hoe kandidaat stellen?

Stel uzelf, een kennis of uw team kandidaat en bezorg uw dossier aan het VCK voor 8 oktober 2017.  In de loop van oktober maakt de jury een selectie van de dossiers. Geselecteerde kandidaten lichten hun dossier toe aan de jury op donderdag 9 november 2017. Nadat de jury de genomineerden bekendmaakt kan gestemd worden voor de publieksprijs. Tijdens het VCK-Kwinta congres op 28 november 2017 maakt de jury de winnaars bekend.

Alle informatie vindt u op https://www.kwinta.be/kwinta-business-excellence-award


UP