Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Een goed idee? Doe er iets mee!

8 nov 2011 - 15.15u.

Hoe kan ik meedoen?

Heel eenvoudig! Schrijf je gratis in via de website van Bizidee, zet je idee op maximum twee pagina's en stuur het vóór 20 november 2011 in (fase 1). In de tweede fase schrijf je een businessplan (indienen t.e.m. 1 mei 2012) met gratis individuele begeleiding en workshops die ervoor zorgen dat je plan degelijk en realistisch is. De gratis begeleiding kan ook nog verdergezet worden na de ondernemingsplanwedstrijd, Bizidee helpt je immers ook met toeleiding naar financieringsbronnen zoals BAN Vlaanderen.

Let op de beoordelingscriteria, zowel voor fase 1 als 2. Je vindt ze op www.bizidee.be.

Hou deze data alvast vrij in je agenda!

  • Prijsuitreiking fase 1: 15 december 2011
  • Prijsuitreiking fase 2: 14 juni 2012

Wat kan ik winnen? Veel!

Wie er wint beslist onze professionele en onafhankelijke jury die uitsluitend bestaat uit ondernemers en professionals (ING, Unizo, Agentschap Ondernemen, BAN Vlaanderen, LRM, KPMG, Participatiefonds). Naast een hele berg waardevolle prijzen in natura en de wijze raad van de personal coaches zijn de hoofdprijzen in zowel de eerste als de tweede fase niet te missen geldprijzen.

  • Fase 1: €1.000, €1.500 en €2.000 voor het indienen van je idee op 2xA4
  • Fase 2: €3.000, €7.500 en €25.000 voor de beste ondernemingsplannen

Gun je onderneming een droomstart, schrijf je in op www.bizidee.be.

Waar komt Bizidee vandaan?

Ondernemingsplanwedstrijd Vlaanderen is een initiatief van het Agentschap Ondernemen, gestuurd door Vlaams minister van Economie, de heer Kris Peeters. De Vlaamse overheid wil prestarters, mensen die een onderneming willen starten maar nog niet zover zijn, bewust maken van de mogelijkheden en geeft daarom financiële ondersteuning aan het Agentschap Ondernemen. Zij leiden dit alles in goede banen en een van hun acties is de Ondernemingsplanwedstrijd Vlaanderen – Bizidee.
Een goed businessplan hebben is tenslotte cruciaal bij het opstarten van een onderneming.

Wie mag er meedoen?

Ondernemingsplanwedstrijd Vlaanderen – Bizidee is een wedstrijd voor ambitieuze ondernemers met goede ideeën die kunnen leiden tot een reële start-up.

Elke potentiële ondernemer maakt deel uit van ons brede publiek. Ook doelgroepen zoals gazellen, vrouwen, allochtonen, kansengroepen en 45+ krijgen onze specifieke aandacht. 
Het hele traject is gratis en zeer laagdrempelig zonder dat er aan de hoge kwaliteit van de wedstrijd wordt ingeboet.

Heb je nog vragen? Aarzel niet en contacteer ineke.bogaert@bizidee.be.

 


UP