Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Dompel je onder in de wereld van crowdfunding op het eerste crowdfunding congres van België.

7 sep 2016 - 10.42u.
Crowdfundingcongres 2016

Wat is Crowdfunding Congres 2016?

Op Crowdfunding Congres 2016 delen internationale visionairs, crowdfunding experts, de meest succesvolle campagnes en de bekendste crowdfunding platforms in ruim 15 keynotes, intieme sessies en interactieve workshops hun visie op en kennis over crowdfunding. Er komen maar liefst 300+ ondernemers, financieel professionals en investeerders samen in het ALM te Berchem en er staan al exclusieve bijdragen van Simon Douw van Douw&Koren, Daan Weddepohl van Peerby.com en Laurent Hublet van het kabinet van vicepremier Alexander DeCroo op het programma.

Crowdfunding Congres 2016: ook voor jou!

Ondernemers en intermediairs vinden op het crowdfunding congres alle inspiratie en kennis die nodig is om via crowdfunding dromen te verwezenlijken. De meest succesvolle campagnes, de meest toonaangevende platforms en experten delen hun visie op het Crowdfunding Congres 2016. Of het nu gaat om een eerste, diepgaande kennismaking met crowdfunding of het bijwerken van je vakkennis: op het eerste crowdfunding congres van België dompel je je onder in de wereld van crowdfunding door middel van ruim 15 workshops en keynotes en de mogelijkheid om internationale experts persoonlijk te ontmoeten.

Ook Agentschap Innoveren & Ondernemen is van de partij! Kom met je vragen rond subsidies en financiering naar onze stand op het crowdfundingcongres.

Voor meer informatie over het programma en tickets kijk je op www.crowdfundingcongres.be, Facebook en Twitter.


UP