Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

De 4de oproep VIS-trajecten voor innovatievolgers (VIS-trajectenIV) 2016-2017 staat open!

16 sep 2016 - 13.54u.
Lucht

De 4de oproep VIS-trajecten voor innovatievolgers (VIS-trajectenIV) staat open voor alle sectoren met uitzondering van de primaire land- en tuinbouwsector. De belangrijkste doelstelling van VIS-trajectenIV is het versnellen van de doorstroming van innovatie naar de ruime groep innovatievolgers. VIS-trajectenIV reiken via sensibilisering, informatieverspreiding en het ondersteunen van de eerste implementatiestappen, recente, maar bewezen technologieën/innovaties (producten, processen en diensten) aan, die in Vlaanderen al ingang gevonden hebben bij innovatietrekkers en vroege gebruikers, maar nog niet ingeburgerd zijn bij de vroege en late volgers.

Meer informatie over de oproep en de link met alle documenten voor de opmaak van een projectaanvraag, kan u terugvinden in het oproepdocument.

De uiterste datum voor de elektronische indiening (vis@vlaio.be; max. 10 MB/e-mail) van de projectaanvragen is woensdag 4 januari 2017 om 12 uur ‘s middags.

Infosessies en voorbesprekingen voor geïnteresseerde projectaanvragers:

Inschrijven via de website is verplicht, min. 2 dagen voor de infosessie. Voor een voorbespreking (1/2 h) voegt u een korte samenvatting van uw projectvoorstel en uw belangrijkste vragen toe.
Let op! Er worden geen instructiegesprekken meer voorzien, indien u een persoonlijk gesprek wenst met een adviseur, vragen wij u gebruik te maken van de voorbesprekingen.

  • 7 november 2016 om 10:00 uur in het Ellipsgebouw, Koning Albert II-laan 35, 1030 BRUSSEL
  • 16 november 2016 om 10:00 uur in het VAC Virginie Loveling, Koningin Maria Hendrikaplein 70, 9000 GENT.

UP