Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Bezig najaar bij Bizidee

6 sep 2017 - 18.30u.

Heeft u een goed idee dat staat te springen om naar buiten te komen? Bij Bizidee worden ideeën gekneed naar concrete ondernemingsplannen. Bizidee ondersteunt in het bouwen van een stevig fundament door de focus op een goede voorbereiding, van idee tot uitwerking van het ondernemingsplan.

Tijdens de Nacht van de Inspiratie krijgt u waardevolle feedback en scherpt u samen met experts uw ondernemingsplan aan. Met de Pop Poll gaat u na of uw idee klaar is voor de markt. Met de Matchmaker vindt u de juiste mensen. En het beste ondernemingsplan wordt in de Ondernemingsplanwedstrijd beloond met prijzen.

18 september: Deadline Pop Poll

Met wat herbronning in de zomer, bruist het zeker en vast van de nieuwe ideeën. Verzamel nog tot 18 september supporters voor uw TOPidee in de online Bizidee Pop Poll. Kom pitchen, win 4000 EURO aan naturaprijzen en krijg gratis advies om uw idee uit te rollen op 21 september in Gent. 

21 september: Nacht van de Inspiratie

Ideeën zijn natuurlijk geweldig! Maar met een straf ondernemingsplan gaat u werkelijk voor goud! Laat uw ondernemingsplan dubbelchecken of spreek erover met ervaren mensen.

13 november: deadline ondernemingsplanwedstrijd

Laat uw ondernemingsplan dubbelchecken op de Bizidee Nachten van de Inspiratie 21.09 en 19.10. Check het reglement en wie weet komt u in aanmerking! Wat heeft u te verliezen: 15.000 EURO door niet deel te nemen voor 13 november!


UP