Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Zitdag financiering & subsidies (Brugge)

Samenvatting

Ben je op zoek naar financiering of subsidies? Kom dan op 21 november 2017 naar onze zitdag in Brugge en leg jouw vragen voor aan een expert van PMV of het Agentschap Innoveren & Ondernemen. 

Beschrijving

Bent u op zoek naar financiering voor de start van uw onderneming of een nieuw project? Of plant u bijkomende investeringen om uw verdere groei te realiseren? Wil u weten voor welke subsidies uw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze zitdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid u kan bieden. 

Organisatoren

PMV financiert via verschillende financieringsformules beloftevolle ondernemingen van bij de prille start tot en met de groei en internationalisering. In functie van de behoeften en de levensfase van de onderneming heeft PMV verschillende types leningen of kan PMV investeren door de inbreng van kapitaal. Ook een combinatie van beide is mogelijk, naast het verlenen van een waarborg. 
Om aan de specifieke financieringsnoden van  zelfstandige ondernemers, starters, kleinere kmo’s en vrije beroepen met een goed businessplan tegemoet te komen, werd in 2016 PMV/z gelanceerd. PMV/z biedt deze doelgroep ‘standaardfinancieringsoplossingen op maat’ aan, in de vorm van achtergestelde leningen en waarborgen. De ondernemer kan met het PMV/z-aanbod zowel starten als groeien, al dan niet in combinatie met een cofinancier zoals een bank, een investeringsfonds of een Business Angel. Daarnaast kan PMV/z waarborgen verstrekken, waardoor een onderneming met onvoldoende zekerheden toch een banklening kan krijgen.

Agentschap Innoveren & Ondernemen is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. Agentschap Innoveren & Ondernemen stimuleert en ondersteunt innovatie en ondernemerschap en draagt bij aan een gunstig ondernemersklimaat. Agentschap Innoveren & Ondernemen informeert elke ondernemer over de  subsidie- en financieringsmaatregelen van de overheid. Daarnaast werkt Agentschap Innoveren & Ondernemen samen met structurele partners om ondernemers in elke levensfase te informeren, adviseren, begeleiden, coachen of een netwerk te geven. 

Maak een afspraak met... 

Tijdens de zitdag financiering en subsidies kan u een afspraak maken met Alex De Ridder van PMV en/of met Iris Detavernier of Liesbet Depestel van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Alex De Ridder is reeds meer dan 10 jaar actief binnen PMV en kan aan de hand van uw concreet dossier en financieringsbehoefte de voor u geschikte financieringsformule(s) van PMV en PMV/z voorstellen.

Iris Detavernier en Liesbet Depestel werken als accountmanagers subsidies en financiering bij Agentschap Innoveren & Ondernemen en bekijken voor welke steun- en/of financieringsmaatregelen u in aanmerking kan komen. Zij oriënteren u ook graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 30 minuten in beslag. 

Deelname is gratis, maar reservatie is verplicht.

Bent u geïnteresseerd in een gesprek? Duid dan via het inschrijvingsformulier aan met welke organisatie u graag een gesprek wenst en kies een voor u passend tijdsblok. Voor een gesprek met PMV vragen we u een (summier) businessplan door te sturen die uw financieringsbehoefte in kaart brengt.

Zitdag in Hasselt en Antwerpen

Deze zitdag wordt ook in Hasselt en Antwerpen georganiseerd, respectievelijk op 13 en 30 november. Hier vindt u meer informatie en kan u zich inschrijven voor de zitdag in Hasselt en in Antwerpen.

 

Organisator: 
Agentschap Innoveren & Ondernemen i.s.m. PMV
Sessies:
Datum Locatie Beschrijving
21 nov 2017 - 9.00u. tot 17.00u. Agentschap Innoveren & Ondernemen – Koning Albert I-laan 1/2, 8200 Sint-Andries (Brugge) Inschrijven

UP