Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Zitdag financiering & subsidies

Samenvatting

Bent u op zoek naar financiering voor de start van uw onderneming of een nieuw project of plant u bijkomende investeringen om uw verdere groei te financieren? Wilt u weten voor welke subsidies uw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze zitdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid u kan bieden.

 

Beschrijving

PMV financiert via verschillende financieringsformules beloftevolle ondernemingen van bij de prille start tot en met de groei en internationalisering. In functie van de behoeften en de levensfase van de onderneming heeft PMV verschillende types leningen of kan PMV investeren door de inbreng van kapitaal. Ook een combinatie van beide is mogelijk, naast het verlenen van een waarborg.
Om aan de specifieke financieringsnoden van  zelfstandige ondernemers, starters, kleinere kmo’s en vrije beroepen met een goed businessplan tegemoet te komen, werd in 2016 PMV/z gelanceerd. PMV/z biedt deze doelgroep ‘standaardfinancieringsoplossingen op maat’ aan, in de vorm van achtergestelde leningen en waarborgen. De ondernemer kan met het PMV/z-aanbod zowel starten als groeien, al dan niet in combinatie met een cofinancier zoals een bank, een investeringsfonds of een Business Angel. Daarnaast kan PMV/z waarborgen verstrekken, waardoor een onderneming met onvoldoende zekerheden toch een banklening kan krijgen.

Agentschap Innoveren & Ondernemen is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. Agentschap Innoveren & Ondernemen stimuleert en ondersteunt innovatie en ondernemerschap en draagt bij aan een gunstig ondernemersklimaat. De overheid heeft tal van steunmaatregelen gecreëerd om het bedrijfsleven te ondersteunen. Agentschap Innoveren & Ondernemen informeert elke ondernemer over deze  subsidie- en financieringsmaatregelen van de overheid. Agentschap Innoveren & Ondernemen werkt samen met structurele partners om ondernemers in elke levensfase te informeren, adviseren, begeleiden, coachen of een netwerk te geven.

Tijdens de zitdag financiering en subsidies kan u een afspraak maken met Ellen De Greve van PMV en/of met Liesbet Depestel en Iris Detavernier van Agentschap Innoveren & Ondernemen.
Ellen De Greve is reeds meer dan 10 jaar actief binnen PMV en kan aan de hand van uw concreet dossier en financieringsbehoefte de voor u geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen.
Liesbet Depestel en Iris Detavernier werken als accountmanagers subsidies en financiering bij
Agentschap Innoveren & Ondernemen en bekijken voor welke steun- en/of financieringsmaatregelen u in aanmerking kan komen. Zij oriënteren u ook graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 45 minuten in beslag. Deelname is gratis, maar reservatie is verplicht.

Bent u geïnteresseerd in een gesprek? Geef dan op onderstaand inschrijvingsformulier aan welke vragen u graag stelt, met wie u een afspraak wenst en wat uw beschikbaarheid is. We nemen naderhand contact met u op om het juiste tijdstip vast te leggen.

We hopen u te mogen verwelkomen.

Thema: 
Financiering
Organisator: 
PMV & Agentschap Innoveren & Ondernemen
Sessies:
Geen geplande sessies.

UP