Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Tweede oproep innovatieve bedrijfsnetwerken in voorbereiding

Samenvatting

Het Agentschap Innoveren & Ondernemen bereidt een 2e oproep innovatieve bedrijfsnetwerken voor. De oproep wordt normaal gezien dit najaar opengesteld. Kom en leg uw idee voor aan onze adviseurs.

Beschrijving

De oproep zal in principe begin november opengesteld worden. De indieningsdatum voor de expression of interest voor de eerste fase is momenteel vastgelegd op dinsdag 12 december 2017. Voor de nadere toelichting van de modaliteiten van deze oproep maken we u nu al graag attent op de infosessie die op maandag 6 november 2017 georganiseerd wordt in het VAC Gent, Virginie Lovelinggebouw, Koningin Maria Hendrikaplein 70, 9000 Gent.  

Heeft u een concreet idee dat u wil voorleggen aan de adviseurs van het agentschap, dan kunt u nu al een voorbespreking (ca. 1/2u – 1u) aanvragen op volgende data:

  • Maandag 13 november
  • Dinsdag 14 november 

De deadline voor de aanvraag van een voorbespreking op deze data is woensdag 8 november 2017 en gebeurt door het invulformulier dat u hieronder kan downloaden, terug te sturen naar clusters@vlaio.be.  

Thema: 
Subsidies
Organisator: 
Agentschap Innoveren & Ondernemen
Sessies:
Datum Locatie Beschrijving
6 nov 2017 - 14.00u. tot 16.00u. VAC Gent, Virginie Lovelinggebouw, Koningin Maria Hendrikaplein 70, 9000 Gent. aanvraag_voor_een_voorbespreking_2_data.docx Inschrijven

UP