Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Scale-updag Corda Campus Hasselt

Samenvatting

Als scale-up investeer je in een volgende groeifase. Samen met onze partners Sirris/Agoria, Voka, Netwerk Ondernemen, EY en Unizo organiseren we een scale-updag waar je met al je persoonlijke vragen terecht kan.

Beschrijving

Als scale-up leer je en investeer je in een volgende groeifase. Samen met onze partners Sirris/Agoria, Voka, Netwerk Ondernemen, EY en Unizo ondersteunen we jou hierin.

Op 21 november zijn we in de FAQ-bar in hal A van de Corda Campus in Hasselt om te luisteren, te adviseren en te ondersteunen. Je kan je hier informeren over de dienstverleningen van onze partners, steunmaatregelen, financieringsmogelijkheden, innovatiesteun, ...

Je kan je vanaf 8 november inschrijven voor een persoonlijk, vrijblijvend gesprek met één of meerdere van onze partners om alle mogelijkheden te ontdekken. 

Voor meer info bezoek www.vlaio.be/scale-updag

Met wie kan je in gesprek gaan?

Groei door Innovatie (Innovatiecentrum)

Voor ambitieuze bedrijven die wensen te groeien door innovatie. Verwacht je aan sterk inhoudelijke innovatie- en subsidiedossierbegeleiding. De ondernemer de juiste kennis helpen vinden in het ruime aanbod van Vlaamse kennis- en onderzoekscentra

Vlaamse digitale startups (Sirris)

Scaleup.Vlaanderen is een iniatief voor innovatieve digitale bedrijven met een bewezen bedrijfsmodel aan de vooravond van of middenin een groeiversnelling. Verwacht je aan advies en begeleiding rond het opschalen van digitale bedrijfsmodellen, maar ook ervaringsuitwisseling met andere scale-ups en mogelijkheid om te leren van bedrijven die deze groeispurt al hebben doorgemaakt.

Boost - me (Netwerk Ondernemen)

Boost-me.be organiseert collectieve en individuele sessies om een uniek groeitraject te doen slagen, en zo ook de creatie van tewerkstelling te verhogen. Via een Pitching Night krijgen 20 groeibedrijven de kans om een 5-koppige top jury te overtuigen met hun pitch. De 10 beste pitchen nemen deel aan een lokaal en internationaal GrowthCamp.

Accelerator programma voor scale-ups (EY)

Ambitieuze scale-ups die klaar zijn om de wereld te veroveren kunnen via EYnovation rekenen op professionele en individuele begeleiding, advies van topexperten en introducties bij potentiële klanten en partners uit het internationaal EY-netwerk. 

BRYO ScaleUp (Voka)

Bryo ScaleUp richt zich tot die ondernemers die ver gevorderd zijn met de opstart en met een jaaromzet tussen €100.000 en €1.000.000 realiseren. Zij komen maandelijks samen met gedreven collega-ondernemers, ontmoeten rolmodellen en krijgen individuele begeleiding via contactmomenten met een coach.

Groeiaccelerator (Voka)

Groeiaccelerator is een intensief en geïntegreerd traject, waarbij ondernemingen langs de ene kant individueel begeleid en gecoached worden en langs de andere kant via een peer-to-peer netwerk van elkaars ervaringen kunnen leren. De doelgroep van deze sessies zijn ondernemers met de ambitie om duurzaam (persistent), over meerdere jaren heen te groeien met meer dan 20% per jaar.

Road2Growth (Unizo)

Road2Growth is een samenwerking tussen Unizo en Antwerp Management School voor ondernemers die cruciale stappen gaan nemen in de ontwikkeling van hun bedrijf. Via dit begeleidingstraject krijgen de ondernemers een coach toegewezen, worden hun sterktes en zwaktes in kaart gebracht en krijgen ze wetenschappelijk onderbouwd advies.

Go4Finance (Unizo)

Go4Finance is een individueel begeleidingstraject waarin de ondernemer de financieringsbehoefte van een idee of bedrijf samen met een Unizo-expert onderzoekt. Ook tilt de ondernemer in twee prikkelende workshops zijn of haar financiële geletterdheid naar een hoger niveau.

GO4Growth (Unizo)

Ondernemers met veel groeipotentieel voelen zich binnen het GO4Growth-netwerk versterkt door ervaringsuitwisseling met collega-ondernemers die zich in een gelijkaardige situatie bevinden. Tijdens dit groepstraject worden op samenkomsten inzichten aangereikt door gastsprekers die al in een volgende fase van bedrijfsvoering zitten. 

#SterkOndernemen, samen met onze partners

Voor een volledig overzicht van de initiatieven van onze partners, bezoek je www.sterkondernemen.be.

Sessies:
Datum Locatie Beschrijving
21 nov 2017 - 9.00u. tot 17.00u. Corda Campus Hal A

Je kan je hier vanaf 8 november inschrijven voor een persoonlijk, vrijblijvend gesprek met één of meerdere van onze partners om alle mogelijkheden te ontdekken.


UP