Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Ontmoet ons tijdens ondernemersbeurs

Samenvatting

Heb je vragen over de uitrol van jouw innovatief project? Zoek je gepaste financiering? Maak een gratis afspraak met de adviseurs van het Innovatiecentrum en van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Beschrijving

Wilt u weten:

  • Is mijn project innovatief?
  • Zijn er innovatiesubsidies voor mijn project?
  • Hoe krijg ik mijn financiering rond?
  • Zou ik in aanmerking komen voor een achtergestelde lening?

dan is deze zitdag het ideale moment!

Maak een afspraak met onze experten om uw vragen in alle confidentialiteit te bespreken.

Volgende partners zullen aanwezig zijn:

  • Innovatiecentrum biedt ondernemingen ondersteuning bij duurzame innovatie. In het bijzonder helpt het Innovatiecentrum de ondernemer bij het identificeren van de innovatieopportuniteiten, ondersteunt hem bij het structureren van zijn innovatietrajecten en zoekt¬† naar mogelijke innovatiesubsidies. Heeft u vragen over uw innovatietraject in het algemeen en de innovatiesubsidies in het bijzonder dan kan u bij het Innovatiecentrum te rade gaan.
  • Agentschap Innoveren & Ondernemen informeert u over alle¬† financieringsmaatregelen van de overheid en in het bijzonder over de financiering voor innovatieve projecten: de achtergestelde leningen van PMV en PMV/z en de verschillende private risicokapitaalfondsen.

Bent u op zoek naar alternatieve financiering, dan kan het adviestraject FINMIX voor u een interessante piste zijn. Met vragen over financieringsmogelijkheden van de overheid en FINMIX kan u op de stand van Agentschap Innoveren & Ondernemen terecht.

Praktisch

Donderdag 9 november 2017 tussen 10.00 - 18.00 u.

Tijdens de zitdag kan u een afspraak maken met een adviseur van het Innovatiecentrum en/of van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Vergeet u niet te registreren op www.ondernemeninvlaanderen.be.

We hopen u te mogen verwelkomen.

Organisator: 
Trends
Sessies:
Geen geplande sessies.

UP