Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Lancering Kennisnetwerk bedrijventerreinmanagement en projectoproep beveiliging.

Samenvatting

Het Agentschap Innoveren & Ondernemen en de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappijen nodigen u vriendelijk uit op de infosessie over het kennisnetwerk bedrijventerreinmanagement en projectoproep beveiliging. Deze infosessie is gericht naar bedrijventerreinverenigingen, beheerders van bedrijventerreinen, lokale besturen en andere belanghebbenden.

Beschrijving

Deze infosessie is gericht naar bedrijventerreinverenigingen, beheerders van bedrijventerreinen, lokale besturen en andere belanghebbenden.

Deze infosessie vindt plaats in het Vlaams Administratief Centrum te Leuven op 21 februari.

Programma:

13u: ontvangst en netwerkmoment met lichte lunch

14.30-14.40 uur: Welkomswoord

14.40-16 uur:

  • Voorstelling kennisnetwerk bedrijventerreinmanagement - Het kennisnetwerk is, in opdracht van het Agentschap Innoveren en Ondernemen, opgericht door de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappijen (POM’s) met het oog op kennismanagement, informatie- en ervaringsuitwisseling. In deze toelichting verneemt u wat het kennisnetwerk voor u kan betekenen, aan de hand van enkele praktijkcases.
  • Projectoproep beveiliging - Deze nieuwe projectoproep heeft als doel het algemene veiligheidsgevoel op bedrijventerreinen te verhogen dmv een integrale aanpak en is zowel gericht op voorbereidende trajecten als op uitvoeringskosten en technologische investeringen
  • Vragen

16-17uur: Netwerkmoment en slot

Praktisch:

  • Wanneer: dinsdag 21 februari 2017
  • Waar: Vlaams Administratief Centrum “Dirk Bouts” – Diestsepoort 6– 3000 Leuven

Deelname is gratis maar vooraf inschrijven (voor 14 februari) is noodzakelijk. Gelet op de beperkte capaciteit van het auditorium willen we u  verzoeken met maximum 2 deelnemers per organisatie in te schrijven.

Mocht u verhinderd zijn, annuleer dan via een mail naar ruimtelijke.economie@vlaanderen.be.  Zo kunnen we personen uit de wachtrij alsnog de kans bieden om deel te nemen.

We kijken ernaar uit jullie opnieuw te mogen ontmoeten en er samen een inspirerende dag van te maken.

Thema: 
Subsidies
Organisator: 
Agentschap Innoveren & Ondernemen i.s.m. POM
Sessies:
Geen geplande sessies.

UP