Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Failing Forward: Faalfolie Kortrijk

Samenvatting

De eerste editie van de Failing Forward Faalfolie gaat door op 24 januari in Kortrijk!

Beschrijving

Mislukken, onderuitgaan, tekortschieten, stranden, floppen: ondernemers beleefden hun grote en kleine faalmomenten. Om hieruit te leren, opnieuw te beginnen of nog beter te doen.

Tijdens de Failing Forward Faalfolie wordt er door ondernemers zonder schroom gepraat over de obstakels en overwachte hindenissen op hun weg naar succes. Want falen doe je alleen als je er niets uit leert. Succes zonder fouten maken bestaat niet. Fouten maak je als opstap naar succes.

De Faalfolie avond bestaat uit een drie-tal faalverhalen en de mogelijkheid om na te praten met een drankje erbij.

PROGRAMMA

  • 19:00 - Welkom & registratie - Moderator: Kobe van Reppelen
  • 19:30 - Jorn Vanysacker - Jorn heeft samen met zijn business partner een nieuwe boost gegeven aan het online-daten in Londen. De missie die ze startte, genaamd “Rendevoo" was een achtbaan van ups en downs, maar toch zou hij het niet anders gedaan hebben.
  • 19:50 - Serge Waterschoot - Serge heeft jarenlang een succesvolle loopbaan bij Wordline gehad. Uiteindelijk kreeg hij te maken met een burn-out. Waarna hij het roer omgooide en een atelier startte waar meubelen worden gemaakt.
  • 20:10 - Wouter Nuytten - Wouter stopte met school op jonge leeftijd, maar op 20-jarige leeftijd richtte hij Octopin op. In zijn jonge carrière als ondernemer heeft Wouter al veel hoogte punten, maar ook veel diepte punten gekend. Zijn verhaal is er een van overleven, nooit opgeven en ontelbare lessen leren.
  • 20:30 - Q&A
  • 21:00 - Netwerken & drink
Thema: 
Subsidies
Organisator: 
Startups.be
Sessies:
Geen geplande sessies.

UP