Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Dag van de kmo-portefeuille

Samenvatting

De vernieuwde kmo-portefeuille: en de kmo-groeisubsidie: Bent u benieuwd naar de resultaten van deze hervormingen? Wil u meer weten over de vernieuwde toegang? Of hebt u, als dienstverlener, interesse in de auditprocedure of wil u uw mening kwijt over het nieuwe matchmaking platform? Schrijf u dan in.

Beschrijving

Zo’n jaar geleden lanceerden we de vernieuwde kmo-portefeuille: sterk vereenvoudigd zonder pijlers en slechts 1 steunplafond per kmo. En dat met een sterke focus op het volgen van opleiding of het inwinnen van advies. Tegelijkertijd riepen we ook de kmo-groeisubsidie in het leven.

Ben je benieuwd naar de resultaten van deze hervormingen? Of wil je liever een sessie ‘kmo-groeisubsidie voor gevorderden’ met do’s en dont’s? Sowieso brengen we je op de hoogte van de op til zijnde aanpassingen aan de registratie en toegang tot de kmo-portefeuille. En ook de auditbureaus staan klaar voor de dienstverleners met tips & tricks.

Het team van de kmo-portefeuille is paraat en ook de experts voor het nieuwe toegangsbeheer staan u te woord aan de infobalie. Wil u erbij zijn? Dat kan! 

Je kan je inschrijven voor één of meerdere sessies. Bekijk het programma en maak je keuze.

Programma

U bent welkom vanaf 13u.

 • 14u. Plenaire sessie met realisaties en ambities. Niet enkel cijfers maar ook vernieuwingen naar de toekomst toe.
 • 15u Parallelle sessies: wat kan je verwachten?
  • kmo-groeisubsidie voor gevorderden: do’s en dont’s. Wat zit in scope? Wat komt wel en niet in aanmerking? Met praktische voorbeelden.
  • Word je een dienstverlener van de kmo-portefeuille? We gaan hier dieper op in. Hoe verloopt een audit? Met do’s en dont’s en tips & tricks. We verduidelijken aan welke verplichtingen je als dienstverlener moet voldoen eens je een geregistreerd dienstverlener bent.
  • Op zoek naar financiering of nood aan coaching of advies? Er zijn tal van initiatieven waarvan je gebruik kan maken. Ontdek ze!
  • Nieuw matchmaking platform dienstverlener / klant. Ben je dienstverlener? Geef je mening! Denk mee na over deze nieuwe tool waarbij we klanten willen matchen met de juiste dienstverlener. 
  • Vernieuwde toegang tot de kmo-portefeuille. Waarom? Wat kan je verwachten? Hoe werkt het? Wat kan je nu al doen? Met een preview en concrete cases.
 • Daarenboven kan je terecht bij de experts die met je ondernemingsnummer aan de slag gaan en je concreet de mogelijkheden tonen.
 • Aansluitend netwerking, meet the experts & walking buffet.

Overzicht & planning parallelle sessies:

14u

Plenaire sessie

 

 

14u45

kmo-groeisubsidie

vernieuwd toegangsbeheer (ACM/WEBIDM)

registratieregeling dienstverleners/ audit

15u45

30 min financiering / coaching en  advies +

30 min matchmaking platform

registratieregeling dienstverleners/ audit

kmo-groeisubsidie

16u45

vernieuwd toegangsbeheer (ACM/WEBIDM)

kmo-groeisubsidie

30 min financiering / coaching en advies +

30 min matchmaking platform

17u30

Netwerking +walking buffet

 

 

 

Thema: 
Subsidies
Organisator: 
Agentschap Innoveren & Ondernemen
Sessies:
Geen geplande sessies.

UP