Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

B2B event tijdens de Hannover Messe

Samenvatting

Van 24 tot en met 28 april vindt opnieuw de Hannover Messe plaats, de belangrijkste beurs voor de maakindustrie. Jaarlijks komen 200.000 bezoekers een blik werpen op deze showcase van de nieuwste technologieën. 

Beschrijving

Door de extreme grootte van deze beurs is het vaak een opgave voor kmo’s om de juiste contacten te kunnen leggen op dit evenement. Om dit te vergemakkelijken organiseren we dit jaar een B2B matchmaking event, de ‘Technology Cooperation Days’. Met ‘we’ bedoelen wij Flanders Investment en Trade, het Agentschap voor Innoveren en Ondernemen en de Duitse partnerorganisatie, NBank Niedersachsen. Tijdens dit evenement kan u gedurende gesprekken met andere Europese bedrijven (max. 30 min) aftoetsen of er een potentiële business in het verschiet ligt.

Hoe gaat het in zijn werk ? Heel eenvoudig. U maakt eerst een profiel aan via de website www.technologycooperationdays.com waarin u uw onderneming in het Engels voorstelt en welke business partner u zoekt. Enkele weken voor het event zal u dan een mail ontvangen, waarin u gevraagd zal worden om door de deelnemers te browsen en te kijken met wie u een afspraak wenst te maken. Wederzijds zullen andere bedrijven u ook uitnodigen. Pas als beide kanten de afspraak aanvaarden, vindt de meeting plaats. De volledige handleiding en uitleg kan u vinden door te klikken op deze link

We zijn publieke organisaties en willen de Vlaamse kmo bovenal helpen bij zijn internationalisatieprojecten. Daarom hebben wij het evenement gratis gemaakt tot 25 februari 2017.  Na die datum zal u 119 euro (inc. BTW) moeten betalen. We doen dit omwille van praktische en logistieke redenen. 

Voor meer informatie over dit B2B event kan u mij altijd contacteren via pascal.verheye@vlaio.be of met de dienst Enterprise Europe Network Vlaanderen via het nummer 02 209 27 38 

Organisator: 
Enterprise Europe Network
Sessies:
Geen geplande sessies.

UP