Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Wat doet de kredietbemiddelaar?

De dienst Vlaamse Kredietbemiddelaar helpt u als ondernemer bij het zoeken naar een oplossing van uw specifiek financieringsprobleem. En dit in alle vertrouwen. Doel is het zoeken naar een oplossing waarin beide partijen zich kunnen vinden. Wij nemen hierbij steeds een neutrale positie in. Wij kunnen geen dwingende kracht uitoefenen op de verschillende banken en kunnen niet ingaan tegen beslissingen die banken nemen.

  • Wij helpen u uw kredietaanvraag te verbeteren door de sterke punten in uw dossier naar voren te brengen. Ook zoeken wij naar nieuwe elementen die een positieve wending aan uw dossier kunnen geven.
  • Wij helpen u de dialoog met uw bank te herstellen.
  • Wij reiken u alternatieve financieringsmogelijkheden en publieke maatregelen aan.

De dienst Vlaamse Kredietbemiddelaar bestaat uit een dat team dat gespecialiseerd is in kredieten naar ondernemingen. De leden van dit team hebben ruime praktische, technische kennis van de diverse soorten financieringsinstrumenten, zowel private als overheidsinitiatieven. Zij analyseren op een kritische wijze uw dossier en benaderen het vanuit diverse invalshoeken met de bedoeling om proactief  creatieve oplossingen voor te stellen.

Het oplossen van financiële geschillen valt niet onder onze bevoegdheid. Hiervoor kan u een beroep doen op Ombudsfin

Bent u op zoek naar begeleiding van uw kredietaanvraag naar de bank toe en financieringsadvies op maat? Dan verwijzen wij u graag door naar de accountmanagers financiering van het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Via het nummer 0800 20 55 komt u terecht bij de contactpersoon uit uw regio.


Contact informatie

Agentschap Innoveren & Ondernemen
Vlaamse Kredietbemiddelaar
Koning Albert II-laan 35 bus 12
1030 Brussel
T 0800 20 555
kredietbemiddelaar@vlaio.be
UP