Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Uw zaak: verkopen, overlaten of stopzetten

Iedere zelfstandige ondernemer wordt vroeg of laat geconfronteerd met misschien één van de grootste uitdagingen in het leven: de moeilijke vraag naar de toekomst van het bedrijf of praktijk. Als zaakvoerder of eigenaar van een zaak staat u op dat moment voor een aantal cruciale keuzes: de zaak of praktijk overlaten binnen de familie, binnen de eigen werkomgeving, verkopen aan een ‘buitenstaander’ of zelfs gewoon stopzetten. Ongeacht uw motieven is het van groot belang dat u als zelfstandige ondernemer tijdig begint te plannen zodat u al uw beslissingen weldoordacht kan nemen.

Daarom bracht Integraal vzw, zopas de hernieuwde, inhoudelijk volledig geüpdate versie uit van ‘Uw zaak verkopen, overlaten of stopzetten’. Dit standaardwerk rond bedrijfsoverdracht bundelt in heldere taal alle informatie die zaakvoerders nodig hebben om een gefundeerde beslissing te nemen rond de toekomst van hun bedrijf. Het boek beantwoordt vragen met betrekking tot de financiële, fiscaal-juridische, bedrijfseconomische en administratieve aspecten van bedrijfsoverdracht.

Vooruitziende zelfstandige ondernemers die zich met kennis van zaken willen voorbereiden op de opvolging, overname of stopzetting van hun zaak of praktijk, vinden in deze uitgave een heleboel tips en tal van professionele aanbevelingen.

Kostprijs: 35 euro (verzendkosten inbegrepen).

Te bestellen bij Integraal vzw, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel . Stuur een mail naar info@integraalvzw.be


UP