Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

U zoekt een bedrijfspand?

Businesscenters in uw regio

Indien u op zoek bent naar een professionele werklocatie voor uw (startend) bedrijf, bestaan er in Vlaanderen verschillende formules van businesscenters en bedrijfsverzamelgebouwen.  Sommige businesscenters en bedrijfsverzamelgebouwen beschikken, behalve over individuele kantoor-, opslag- en productieruimten, ook over gemeenschappelijke ruimten of bieden faciliteiten aan, zoals een onthaalfunctie, IT-ondersteuning, managementondersteuning, …

Een aantal van deze gebouwen zijn louter bestemd voor innovatie- en researchgerichte bedrijven.Het Agentschap Ondernemen heeft een overzicht gemaakt van de voornaamste businesscenters in elke provincie, met de vermelding van enkele onderscheidende kenmerken en vestigingsvoorwaarden. Elke brochure bevat ook een overzichtskaart welke toelaat snel de businesscenters in uw regio terug te vinden. Als u van oordeel bent dat een bepaald businesscenter in dit overzicht zou moeten opgenomen worden of dat informatie best wordt aangepast, kan u deze gegevens hier invullen.

Vastgoedmakelaars

(Bedrijfs)vastgoedmakelaars helpen u graag bij uw zoektocht naar een geschikt bedrijfspand. Naast de eigen websites van de makelaars, kunt u ook een aantal immowebsites raadplegen.


UP