Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Partners

Atradius is een private kredietverzekeraar om bedrijven te verzekeren van betaling voor geleverde goederen en/of diensten. Met kredietverzekeringsproducten ontwikkeld voor kmo’s, grote ondernemingen en multinationals biedt de firma bescherming tegen wanbetaling op maat.

BMI/BIO is een publieke risicokapitaalverschaffer. De Belgische Maatschappij voor Internationale Investering (BMI) biedt co-financieringen aan op middellange of lange termijn van buitenlandse investeringen door Belgische ondernemingen.

BVA Belgian Venture Capital & Private Equity Association: vertegenwoordigt het merendeel van de private risicokapitaalverschaffers in België.

Coface is een private kredietverzekeraar om bedrijven te verzekeren van betaling voor geleverde goederen en/of diensten. Met kredietverzekeringsproducten ontwikkeld voor kmo’s, grote ondernemingen en multinationals biedt de firma bescherming tegen wanbetaling op maat.

Cross-Border Solutions is als Belgisch bedrijf een internationale speler op vlak van business development, projectontwikkeling & export, marktpenetratie en strategische verkoop van oplossingen in ontwikkelingslanden en opkomende groeimarkten.

Delcredere is de Belgische openbare kredietverzekeraar. Ze dekken bedrijven en banken tegen de politieke en commerciële risico's van internationale handelstransacties. 

Febelfin Belgische Federatie van de Financiële Sector: is de overkoepelende federatie voor de Belgische financiële sector.

Finexpo is een interministerieel raadgevend comité dat wordt beheerd door de Directie Financiële steun aan de export (B2), binnen de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, en door de Administratie Internationale en Europese Financiële Aangelegenheden, binnen de Federale Overheidsdienst Financiën. De naam Finexpo is de combinatie van twee sleutelwoorden: financiering en export. De doelstelling van Finexpo is de export van Belgische kapitaalgoederen en aanverwante diensten te ondersteunen.

FINMIX is een project van het Agentschap Innoveren en Ondernemen dat zich richt tot ondernemingen met innovatieve uitdagingen, stevige groeiambities of overnameplannen die op zoek zijn naar bedrijfsfinanciering.

Flanders Investment & Trade (FIT): adviseert en ondersteunt Vlaamse bedrijven die exporteren of internationaliseren.

PMV financiert ondernemers in Vlaanderen van bij de prille start tot aan de groei en de internationalisering van hun bedrijf. PMV levert financiering op maat: risicokapitaal, waarborgen voor bedrijfskredieten, voordelige leningen en investeringen via externe fondsen.

UNIZO Unie van de Zelfstandige Ondernemers: verenigt ongeveer 85.000 ondernemers, zelfstandigen, kmo's en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel van eenmanszaak tot groei-kmo uit alle sectoren.

VOKA het Vlaams netwerk van ondernemingen:  vertegenwoordigt meer dan 16.000 bedrijven in Vlaanderen en Brussel, goed voor 65% van de private werkgelegenheid en 66% van de toegevoegde waarde in Vlaanderen.


UP