Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Deelnemen aan een peterschapsproject?

Verschillende evaluaties hebben inmiddels aangetoond dat de peterschapsprojecten hun doel niet missen. Peterschapsprojecten hebben een positief effect op de professionalisering van de bedrijfsvoering en op de bedrijfsresultaten.

Bent u ondernemer of heeft u een rechtstreekse invloed op de strategische beslissingen van een onderneming? Dan is een deelname aan een peterschapsproject misschien ook wel iets voor u.

Het aanbod van peterschapsprojecten is zeer divers. Onderaan deze pagina vind u een link naar de projectfiches van de lopenden projecten. Hoewel deze projecten lopende zijn, kan u steeds contact opnemen met de organisatoren van de projecten die u interesseren. Zij zijn immers het best geplaatst om u meer informatie te verschaffen over het project en over de start van nieuwe groepen. Hun contactgegevens vindt u telkens bij de beschrijving van het project.

Voor het organiseren van peterschapsprojecten rond meer algemene ondernemerschapsthema's doet het Agentschap Ondernemen beroep op 3 structurele partners. Voka, Unizo en de Vlaamse Confederatie Bouw organiseren jaarlijks meer dan 100 peterschapsprojecten.

Meer informatie over Plato (Voka), Ondernemersforum (Unizo) en Brics (Vlaamse Confederatie Bouw), vind u hier:

www.plato.be

 

 

 

www.unizo.be/ondernemersforum

 

 

 

 

www.brics-vlaanderen.be

De organisatoren van gesubsidieerde peterschapsprojecten worden voor de duur van de subsidieperiode van hun projecten erkend als dienstverlener in de pijler opleiding van de kmo-portefeuille . Door deze erkenning kunnen deelnemers aan hun peterschapsprojecten onder de voorwaarden van de regelgeving van de kmo-portefeuille hun deelname aan gesubsidieerd tarief betalen.


UP