Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

De Vlaamse Kredietbemiddelaar

Bent u ondernemer en heeft uw bank uw kredietaanvraag geweigerd? Ondervindt u problemen bij de financiering van uw onderneming en slaagt u er zelf niet in uw financieringsprobleem op te lossen? De onderhandelingen met uw bank zitten vast?

De Vlaamse Kredietbemiddelaar kan u helpen!

Elke ondernemer die complexe financieringsproblemen ondervindt en er niet in slaagt om deze op te lossen kan terecht bij de Vlaamse Kredietbemiddelaar. De dienst tracht door zijn neutrale aanpak mee te werken aan een oplossing voor het dossier. De tussenkomt van de kredietbemiddelingsdienst is gratis.

Sinds 1 april 2014 zijn de diensten van de Kredietbemiddelaar in het kader van de zesde staatshervorming geregionaliseerd en valt deze dienstverlening voortaan onder de diensten van het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Andere contacten of nuttige links

Fiscale bemiddelingsdienst.

Indien u een ernstig geschil heeft met de federale belastingadministratie (FOD Financiën), dan kunt u een beroep doen op de Fiscale Bemiddelingsdienst. Deze dienst zal in alle  objectiviteit, onafhankelijkheid en onpartijdigheid uw aanvraag behandelen en zo trachten om uw standpunten met die van de federale belastingadministratie te verzoenen. Voor meer info: www.fiscalebemiddeling.be

Ombudsfin

Ombudsfin vzw is bevoegd voor klachten na een geschil met een financiële instelling. Voor meer info: www.ombudsfin.be  

Dyzo

Dyzo vzw begeleidt zelfstandige ondernemers in moeilijkheden en biedt hen een integrale begeleiding aan. Het accent kan daarbij liggen op het economische, het juridische of op het sociale, maar de ondernemer kan altijd rekenen op respect. Voor meer info: www.dyzo.be

Febelfin

Febelfin vzw is de Belgische federatie van de financiële sector. Voor meer info: www.febelfin.be


Contact informatie

Agentschap Innoveren & Ondernemen
Vlaamse Kredietbemiddelaar
Koning Albert II-laan 35 bus 12
1030 Brussel
T 0800 20 555
kredietbemiddelaar@vlaio.be
UP