Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

bizLocator, vind ruimte in Vlaanderen om te ondernemen

bizLocator is een online platform voor bedrijfsvastgoed en brengt aanbieders van bedrijfsvastgoed en ondernemers, die op zoek zijn naar een geschikte bedrijfslocatie, met elkaar in contact. bizLocator is een tool van CIB Vlaanderen (Federatie van vastgoedmakelaars en vastgoedprofessionals) en werd ontwikkeld met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

bizLocator is gratis beschikbaar voor starters, ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een passende ruimte voor hun activiteit in een bepaalde regio. Zowel vastgoedmakelaars, overheden als professionele aanbieders kunnen op bizLocator bedrijfsvastgoed plaatsen. bizLocator brengt een overzicht van zowel leegstaande winkelpanden en horecazaken, als kantoren, industriƫle loodsen en bedrijfsgronden. Maar ook kleine kantoren of magazijnen, die ter beschikking worden gesteld aan startende en kleine ondernemingen in een businesscenter, worden in bizLocator opgenomen.

bizLocator is op deze site beschikbaar voor geheel Vlaanderen. Een groot deel van het aanbod situeert zich nu nog in het Gentse en Kortrijkse maar de verwachting is dat op korte termijn makelaars over heel Vlaanderen hun aanbod via bizLocator kenbaar zullen maken.


UP